Wappare.se är rekrytering alla tjänar på!

Välkommen till nästa generations CV och framtidens rekrytering. Wappare är en site där kandidater och företag möts, snabbt enkelt och fördelaktigt för alla. Det är den första tjänsten där kandidaten tjänar pengar på sitt digitala CV och samtidigt får rätt jobberbjudande. Det har aldrig varit enklare för företag att hitta rätt kandidat med ett öppet sök och uppdaterade utförliga kandidatprofiler.

Wappare är tjänst för både den som ska anställa och för kandidater som är öppna för nya jobbmöjligheter.

Med nästa generations digitala CV ger Wappare dig som kandidat möjligheten att bli headhuntad så jobben hittar dig och du får samtidigt betalt under hela processen. Förtag och rekryterare sparar tid och pengar med tillgängliga talanger uppdaterade och testade. Dessutom ingår ett integrerat kostnadsfritt rekryteringsverktyg så att alla enkelt och smidigt kan påbörja anställningsprocessen av rätt kandidat redan direkt.

Wappare.se har tagits fram av företaget Work and Passion. Idén och konceptet kommer från mer än tjugo års erfarenhet av rekryterings- och bemanningsbranschen. Tillsammans med den tekniska kompetensen, ett brinnande intresse för digitaliseringen och den senaste kunskapen inom HR, kommunikation och kandidatbeteende föddes Work and Passion som bolag i april 2018.

Work and Passions vision är att skapa perfekt harmoni mellan kandidater och företag för att tillgodose rätt kompetens, spara tid och förbättra ekonomin, för alla.

I september 2018 lanserades tjänsten wappare.se där företag snabbt, smidigt och digitalt kan hitta kvalificerade kandidater. I det öppna söket finns tusentals kandidater som är intresserade av passande jobberbjudanden. Utan registrering presenteras kandidaternas digitala CV med kompetenser, erfarenhet och personlighetstest. Kandidaten får en delav ersättningen för kontaktuppgifterna, vid en intervju och vid en anställning. Vårt rekryteringsverktyg ingår dessutom helt utan kostnad ochtar hand om hela processen, sann Employer Branding och 100% GDPR-säkert. Snabbt, enkelt och rätt direkt.

Så oavsett om du är öppen för nya jobberbjudanden eller om du letar efternästa talang vill vi hjälpa dig. Men vi vill vara tydliga med att vi inte är ett traditionellt rekryteringsbolag. Vi är en digital förmedlingstjänst som matchar företag med kandidater. När det är digitalt går det snabbare, vi kan presentera mer information och göra sökandet lättare för alla. Det tycker vi är både Work and Passion.

Vi vill också gärna höra vad du brinner för och hur vi kan hjälpa dig så kontakta oss gärna.

Kontakta oss på [email protected] . Vi besvarar era frågor via e-post så fort vi kan, senast inom 48 timmar helgfrivardag.