För företag

En wappare är en person som inte skulle tacka nej till ett fantastiskt jobberbjudande, alltså kan alla vara en wappare.

Väljer ni att anställa en kandidat som ni köpt uppgifterna till blir dennes profil osynlig i 6 månader på portalen.

Ni som rekryterande företag ansvarar för att sälja in både den aktuella tjänsten och arbetsplatsen. Ett tips är att titta på Wapparens tillgänglighet,löneanspråk och vilket som är Wapparens drömjobb innan ni köper kontaktuppgifterna.

Alla kandidater som marknadsför sitt anonyma CV ska lämna aktuellt telefonnummer och e-post. Har de missat detta ber vi er kontakta kundtjänst så hjälper vi er. [email protected]

Ni som rekryterande företag ansvarar för att komma i kontakt med kandidaten. Vi uppmanar er att ringa, lämna mobilsvar, skicka sms och mejla så att kandidaten inte missar det.

Det som är så bra är att du kan se allt på Wapparnas profiler förutom kontaktuppgifter och bild innan köp. Det är först när ni vill kontakta kandidaterna som ni betalar. På så sätt vet ni delvis vad ni får, sen är det upp till er att sälja in ert erbjudande tillräckligt till kandidaten

Det är tyvärr inget vi kan veta eller ta ansvar för. Detta måste ni som rekryterande företag ta med i er bedömning utifrån det anonyma CV:t.

Alla Wappare kommer verifiera sig med BankID kopplat till deras personnummer.

Du har nu tillgång till Wappares fullständiga CV:n och kontaktuppgifter i 30dagar på ”Min sida”. Ring dem omgående och berätta vad ni kan erbjuda för drömjobb!

Att köpa kontaktuppgifter till ett CV kostar 900 kr. Om ni genomför en intervju med kandidaten kostar det 6 000 kr. Anställer ni kandidaten kostardet 15 000 kr.Ni betalar aldrig mer än 21 900 kr för en fullständig digital rekryteringsprocess för en (1) kandidat.

Via vår tjänst kan ni nå både de aktivt sökande men även de passiva kandidaterna som annars är svåra att nå. Ni sparar tid och når kandidater som är villiga att byta jobb, om rätt erbjudande dyker upp.

När du genomför ett köp via wappare.se gör du en betalning till kandidaten och vi hjälper till att förmedla ersättningen till kandidaten. Vi använder oss av Collector vid faktura och betalningshantering.

Wappare.se är en förmedlingstjänst. Det är det rekryterande företaget sombetalar för kandidatens tid, deras insats och eventuellt ansvar som medföljer. I den summan ni betalar vid köptillfället förmedlar vi ersättningen till kandidaten.

För kandidater

Vi är en förmedlingstjänst. Det är det rekryterande företaget som betalar dig för din tid och insats.

Det är det rekryterande företaget som betalar din ersättning, men Work and Passion förmedlar vidare pengarna till dig. Du får verifiera dig...

Först och främst gratulerar vi! Och för att du inte ska bli distraherad av andra jobberbjudanden och för att din nya arbetsgivare ska känna att du har full fokus på jobbet så kommer din profil bli otillgänglig för företag i 6 månader.

Lämnar du oriktiga uppgifter i till exempel ditt CV och får jobbet på grund av det kan du göra dig skyldig till bedrägeri. Skulle du dessutom förfalska betyg eller examensbevis kan det vara tal om urkundsförfalskning eller brukande av falsk urkund. Då kan du bli polisanmäld. Så var bara ärlig. Ok?

För att vara säkra på att vi vidarebefordra pengar till rätt person. Det går alltså ej att registrera ett namn som skiljer sig från ditt registrerade BankID.

Företaget har 30 dagar på sig att kontakta dig. Det är företaget som bestämmer hur och om de vill gå vidare med en kandidat.

All utbetalning sker till privat bankkonto tidigast 15 arbetsdagar från förmedlat CV, intervju eller anställning. Den sista i varje månad gör vi avstämning och utbetalning den 15:e efterkommande månad.

Nej. Work and Passion är en kostnadsfri tjänst för dig som kandidat.

Vi vet att det är tidskrävande att söka jobb. Genom att registrera dig som Wappare så är du passivt arbetssökande. Du blir kontaktad av seriösa rekryterare som är villiga att ge dig ersättning för din tid och engagemang,och erbjuda dig ett jobb du inte visste fanns.

Wappare är en tjänst som kan tillhandahålla bra jobb till bra kandidater på ett snabbt, smidigt och effektivt sätt. Du som kandidat får ersättning för din tid och engagemang, och samtidigt jobberbjudanden som du kanske inte visste fanns.