Gratis rekryteringsverktyg

Alla funktioner du behöver för att rekrytera

Enkelt och användarvänligt får du alla tjänster och funktioner för att utvärdera och kontakta passande kandidater. Du kan söka efter nya kandidater utan inloggning, enkelt registrera ett konto kostnadsfritt för att spara sökningar och lägga till kandidater. Både dina egna kandidater och nya. Gör en annons, forma karriärssidan ochskapa uppdrag för hela processen från sökande på annons, till intervjuer och slutligen besked. Vi ser till att kandidaten får anpassad personlig information efter dina önskemål vid varje steg. Sann employer branding.

Overview of recruitment process board

Gratis karriärssida, jobbannonser och epost-utskick

Idag mer än någonsin väljer kandidaterna arbetsplats efter övertygelser, värderingar, etik och moral. Det är viktigt att kandidaterna får en bra uppfattning av jobbet och med en egen karriärssida på wappare.se får du på ett proffsigt, modernt och personligt sätt presentera och marknadsföra företaget, anställda, förmåner och om det finns specifika tjänster tillgängliga. Med våra anpassade epost utskick styr du över när, hur och vilken information kandidaten ska få. Personligt, enkelt, automatiskt eller manuellt.

Personlig kontakt & uppdaterade kandidater

Oavsett om du rekryterar ofta eller mer sällan kommer du i kontakt med en del kandidater som både kan vara värdefulla direkt eller vid ett senare tillfälle. För att du enkelt ska kunna spara dina kontakter och utförligt sortera, söka och hitta rätt kandidaten ger vi dig marknadens smartaste rekryteringsverktyg, helt gratis. Wappare är den enda tjänsten som bara riktar sig till kandidater som är öppna för nya jobberbjudanden, samtidigt som vi erbjuder dig ett kostnadsfritt verktyg för att hantera alla dina kandidater även efter anställningsprocessen är avslutad.

GDPR-säkert

Det mest värdefulla vi har är kontakten med kandidaterna. Vi ser till att deras uppgifter är skyddade och följer givetvis alla lagar och regler. Så fort du använder våra verktyg och tjänster kan du lita på att vi är extra måna om samtliga intressenter och du kan känna dig trygg med att vi tar handom all hantering gällande GDPR åt dig under hela rekryteringsprocessen samt lagring av alla kandidater så länge du har registrerat ett gratiskonto på wappare.