Så hittar du snabbt rätt kandidat

Uppdaterade, utförliga CVn

Fokus idag ligger på vad du vill göra! Redan vid sökresultatet får du se vart, med vad och hur kandidaten vill jobba. I CV ́t ingår också kompetensnivå och erfarenhet med beskrivning till. Kandidaterna får också göra ett anpassat personlighetstest så du får tillgång till faktorer som motivation, samarbetsförmåga, strategiskt fokus etc. Alla CV ́n uppdateras minst en gång per år och wappare är bara inriktade på kandidater som är öppna för nya jobberbjudanden.

Personlighetstest inkluderat

Vore det inte bra om du redan i första steget kan få en inblick i kandidatens personlighet? På wappare får alla kandidater kostnadsfritt göra ett anpassat personlighetstestså att du som anställer redan vid sökresultatet får tillgång till faktorer som motivation, samarbetsförmåga, strategiskt fokus etc.

Ta kontakt direkt med kandidater som är öppna för nya jobb

Vår tjänst är bara inriktade på kandidater som är öppna för nya jobberbjudanden. Sen är det upp till dig att ha ett tillräckligt bra förslag. Därför har vi också gjort vårt sök så du kan filtrera efter just dina behov av kompetenser, erfarenhet, löneanspråk, tillgänglighet etc. Filtrera, jämför, spara sök och kandidater och så fort du hittar ett passande CV köper du enkelt kontaktuppgifterna för 900kr.